پوستر زیبا از زندگینامه سردار شهید محمد نصرتی/شهدای خلیل آباد
یکم دیماه 1366 ، روستای کاریزک شاهد حضور سبز کودکی بود که آینده ای درخشان را در جبین خود داشت.والدین با عنایت به اعتقادات مذهبی شان،نام او را با اقتدا به رسول اکرم “محمد” نهادند. از همان نخستین روز تولد ، نوای خوش اذان و اقامه را در گوش زمزه کردند تا خدا پرستی را پیشه سازد و از هرآنچه غیر خداست رها شود . در پنج سالگی برای آشنایی با قرآن و تعالیم متعالی آن ، روانه ی مکتب شد و با رسیدن به فصل علم آموزی ، کسب معرفت و دانش را در دبستان زادگاهش آغاز و با موفقیت به پایان رساند.وی در مسیر آموختن ، تحصیلات خود را در مقطع راهنمایی و دبیرستان به ترتیب در شهرهای خلیل آباد و کاشمر پی گرفت.
شهید نصرتی ، درس دین داری و اخلاق اسلامی را در کنار خانواده ، به خوبی آموخته بود.به گونه ای که در انجام فرائض دینی ، اهتمام ویژه داشت. حضور محمد در جلسات سخنرانی آیت ا.. مشکینی و دیگر مجالس و مراسم مذهبی، باعث تحکیم بنیان فکری اش شد و درایت فوق العاده ای در شناخت محیط و زمان پیدا کرد.با فرا رسیدن موعد خدمت زیر پرچم، به خدمت فراخوانده شد و پایان سربازی وی ، مصادف با پیروزی انقلاب بود.با پیروزی انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران ، به عضویت این نهاد پاگرفته از شهادت و خون درآمد و برگ زرین دیگری بر افتخارات پربرکت خود افزود.
در لحظه های پر التهاب جنگ ، با مشاهده سبعیت دشمن ، از بذل جان دریغ نکرد و بارها عازم میدان کارزار شد. وی در مناطق عملیاتی جنوب و کردستان حضور سبز داشت و حتی زمانی که در پشت جبهه به سر می برد ، به عنوان فرمانده گروهان آموزشی، در پادگان آموزشی سید مرتضی (ع) انجام وظیفه می کرد.سرانجام در تاریخ 4/12/62 با مسئولیت طرح و عملیات تیپ 21 امام صادق (ع) لشکر 5 نصر، حین عملیات خیبر در جزیره مجنون ، مجنون حضرت دوست گردید و به جمع ملکوتیان درگاه احدیت پیوست.
پیکر مطهرش که قریب به هجده سال در کنار سایر لاله های به خون خفته در جزیره مجنون جا مانده بود ، در تاریخ 20/11/80 کشف و به شهرستان کاشمر منتقل گردید.آرامگاه وی در گلزار شهدای شهید مدرس (ره) زیارتگاه عاشقان دل سوخته است.
طراح : علی اولیایی